22 september 2018
16:15

Solängens BK Grön

Referat: Bergsjö IF - Solängens BK Grön

Bortamatch mot duktiga Bergsjö i ett blåsigt väder med vissa regnskurar. Vi är inte riktigt på tårna första 10 minuterna och Bergsjö tar tag i matchen. Bergsjö tar under denna perioden ledningen med 1-0 och vi stressar i vårt spel. Vi kommer in i spelet och skapar en del chanser och bl.a. ett friläge utan resultat. I halvlek tar vi ett snack om inte stressa utan rulla mer boll. I andra halvlek ser det mycket bättre ut och vi har mycket mer bollinnehav samt rullar bollen genom laget. Vi reducerar till 1-1 innan Bergsjö tar ledningen igen med 2-1 före paus.
Vi är possitiva inför tredje perioden då vi nu fått igång spelet bra. I tredje perioden fortsätter vi spela bra, utjämnar först och avgör sedan med 2-3. Bra spelat av alla i laget. Roligt att se att även om vi får en tuff start och får kämpa i underläge fortsätter vi vårt spel och tror på vårt spel vilket också ger resultat. Tyvärr får Anton bäras av plan efter knäskada. Vi forsätter vår starka höst med bra spel och ännu en vinst. Ny match nästa lördag.